lördag 27 februari 2010

Veckan som varit.

Har inte hänt speciellt mycket i veckan, förutom att det har varit köldrekord. Det var -36 grader både tisdag och onsdag. Kallt så de förslår. Man går inte ut i onödan kan jag säga. Väderomslag på torsdag till härliga -10, och i dag har det varit ett par grader kallt och lite snö har kommit.

Under veckan som gått har det blivit ytterligare några medaljer till Sverige. Guld i stafetten (herrar) och curlingdamerna som försvarade sitt guld från Turin OS 2006. Nära brons i skidskytte (herrar).

Dottern har varit på 100 dagars och nu går det "utför " och det fort. Tänka sig 100 dagar till hon tar studenten och ska ut i vuxenvärlden.

lördag 20 februari 2010

Orkidé

Jag fick en Orkidé för ett tag sedan, och tog inte hand om den. Den blommade ut och jag tänkte att man gör väl som med andra blommar. Plockar, klipper bort de som blommat klart. Men se de skulle man inte göra med Orkidéer. Men helt "död" var den inte eftersom de kom nya blad hela tiden och nu har det kommit en ny blomstäng. Tala om att jag är mallig över den här stackars blomma som inte har det lätt hos mig.

OS i Vancouver

Går väl inte så bra som man hade hoppats på. Många hade stora förväntningar på Helena Jonsson. Men Sverige är inte utan medaljer för de. 2 guld, 1 silver och ett 1 brons. En del otäcka olyckor har det också varit i Vancouver och några av dom kommer man inte att glömma. Anjas och Patriks otäcka kraschar i störtloppet och SuperG. Helt otroligt att Anja var på stat dagen efter. De som är bra med skidor är att dom går oftast på dagtid, vilket betyder kvällstid i Sverige, för jag kan säga att det har varit en hård vecka med tidiga mornar och tidiga kvällar.

I dag är det kallt igen. Åter kring -20, så det blir en innedag. Ska kanske till svärföräldrarna för att höra hur dom har haft de "over there". Jag jobbar på och det går väl si så där kan jag säga. F-n att operationen inte blev bra. Sämre än innan operationen och så ska de inte vara.

onsdag 10 februari 2010

Blää

Dagen började med att jag försov mig och kom 5 minuter innan vi öppnar. Jag HATAR att komma så sent till jobbet. En riktigt skitdag på jobbet. Inte allt, men en del saker blev inte bra och jag har inte STENKOLL på läge allt än. Inte än iaf. Det är mycket som man ska veta och ta för givet att det ska jag göra.

Kallt och "långt" att gå från jobbet in till centrum. Väl där så var det dags för synundersökning och det var som jag trodde. Nya glasögon. Fanns inge gott att fika heller på stan, FOREX växlade inte svenska pengar, var in på fel Spa för att boka behandling då P-kortet låg hemma. Trodde jag visste vilket Spa, men tydligen inte. P hämtade mig iaf i tid vilket är ovanligt. Var på MAXI och handlade. Och jag är lycklig lottad som har privatchaufför eller färdtjänst som han säger.

Nu har jag klagat färdigt och nu hägrar duschen och därefter en kopp med gott the och munk.

söndag 7 februari 2010

Sundsvall

Har idag varit till S-vall en sväng. Sonen spelade basket och tyvärr förlorade dom båda matcherna. Men det var första matcherna för denna säsong så dom gjorde de bra. Lunch på Max i Birsta och en supersnabb sväng in på Birsta City. En ännu snabbare tur på IKEA. Tror jag var ute från IKEA på 10minuter. Med mig hade jag 2 frp värme ljus, 4 st assietter och 1 blockljus.

Handlade på Cubus som jag hade tänkt. Det är synd att det inte finns herrkläder i Östersund på Cubus.

lördag 6 februari 2010

Superdag

I dag har det varit ett riktigt vårväder. Klarblå himmel, sol och endast -4 grader. Hel skönt. Synd att man inte har hunnit njuta av de. dagen tillbringades hos P:s faster som bjöd på kaffe och tårta. Tog en väldans tid. Nu är vi på väg till stan för att titta på C när hon ska samla in pengar till studentkassan. Sonen ska till sin faster med familj och spela Wii och äta mat från Lilla Siam. gubben och jag få väl ta en korv på språng som vanligt.

Är det på fredag vinters stora händelse börjar? Vinter OS i Vancouver. Ser fram mot att titta på skidor, och då framför allt skidskytte där jag tror att vi har störst chans att få medalj på damsidan.

I morgon bär det av till Sundsvall och basket för sonen. Själv åker jag nog en tur till Birsta och drar benen efter mig i alla roliga affärer som finns där.

onsdag 3 februari 2010

Köp biljetter till musicalen Hair.

Hair biljetterna ute NU!

Damer och herrar NU är biljetterna släppta till den fantastiska musikalen HAIR!
Köp din biljett innan dom hinner ta slut!!

OBS: Storsjöteatern

Ticnet.se


måndag 1 februari 2010

Sjuk.

Då har man varit däckad hela helgen av förkylning då.Efter ca 2 veckor på jobbet var det kört. Ont i halsen, snorig och allmänt hängig.

Kallt och grinigt är det och har varit hela helgen. I morse visade det -34, men det har blivit lite varmare "bara" -27 just nu. Hoppas att kylan lägger sig till helgen då vi ska till Sundsvall och titta bär sonen spelar basket. På lördagkväll ska vi på Tuttis Konfetti och titta på dottern som samlar in pengar till sin studentkassa.