lördag 10 juli 2010

Hemfärd

Innan avfärd från Stockholm så var Tekniska Museet på programmet och även ett besök på Polismuseet. Ett museum med en massa olika tekniska och roliga saker. Mest är det för barn mellan 4-10 år. Alltså sonen var lite för stor att vara där. Det finns en Cino4 som vi var in på. en 3D film visades och det var häftigt. Vi såg filmen om flyget. Rätt som de var kom det en kall dusch och flygande bin. Stolen gungande sövande så de var svårt att hålla sig vaken. Mitt i filmen var det frågetävling och den vann jag. P kom 2:a. Nä, vi samarbetade inte för vi satt inte bredvid varann och man hade endast 10 sek på att svara.

Inne på sportcener så tävlade C & P mot varann i bl a rodd.

Fanns även en hantel som du kunde prova hur stark du är i nyporna. Troligen så har jag för små händer för att riktigt kunna trycka till ordentligt.

Tre roliga dagar har vi haft och det har varit varmt och skönt. Har du någonsin fått köa för att få äta frukost på hotell?? De fick vi göra varje morgon på Rica hotell. Och de var inte den lilla kön heller. Man kände sig automatisk lite stressad att få i sig frukosten som inte var dålig. De fanns brös, massa olika pålägg, sill, ostar frukt, äggröra, ekologiskt bacon mm. En riktigt bra hotellfrukost med andra ord, förutom att man fick köa då.

Nu har jag då fått umgås med maken i hela 3 dagar och nästa gång jag får rå om han är när vi är på Rhodos. Visserligen har han semester, men jag brukar inte få se han så mycket då. Det är alltid något/någon annan som vill ha hjälp med något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar